kursku-oblast-rf-vnochi-atakuvaly-drony-prolunalo-do-10-vybukhiv

курську область рф вночі атакували дрони: пролунало до 10 вибухів

 • 14029 переглядiв

Вночі над курськом пролунало до 10 вибухів внаслідок атаки дронів. російське міноборони заявляє про збиття 11 БПЛА в області, місцеві ЗМІ повідомляють про двох постраждалих.

Серія вибухів у ніч на 19 липня прогриміла над курськом, що в росії. Місцеві жителі кажуть, що було чутно до 10 вибухів. В міноборони рф кажуть про нібито збиття 11 БПЛА в області. Російські ЗМІ пишуть про двох постраждалих. Про це повідомляє УНН.

Деталі

Жителі курську розповіли SHOT, що в небі над містом було чутно від 7 до 10 вибухів. Від гучного звуку спрацювали сигналізації у припаркованих автомобілів.

В російському міноборони кажуть, що сили протиповітряної оборони буцімто знищили 19 БПЛА над курською, бєлгородською областями, а також над територією Криму та акваторією Чорного моря.

Зокрема, в курській області – нібито збили 11 дронів ще три – в бєлгородській, та п’ять - над Кримом та акваторією Чорного моря.

За даними SHOT, внаслідок атаки БПЛА постраждали 2 людини в курську.

Атака на Тамбовський пороховий завод - спецоперація ГУР, обʼєкт ворожого ВПК уражено дроном-камікадзе - джерело04.07.24, 21:24

Тетяна Краєвська

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    На Сумщині росіяни скинули з дрона вибухівку: є поранена

     • 28340 переглядiв

    Жінка підпалила себе біля суду на Київщині

     • 13456 переглядiв

    Спека до 38° та подекуди дощі: прогноз погоди на сьогодні

     • 32108 переглядiв

    Google, OpenAI та інші створюють коаліцію за безпечний ШІ

     • 13333 переглядiв