ukenru
kurchenkogeyt-prokurori-zvernulis-do-sudu-pro-peredachu-umh-group-v-upravlinnya-arma

КурченкоГейт: прокурори звернулись до суду про передачу UMH Group в управління АРМА

 • 9976 переглядiв

КИЇВ. 5 квітня. УНН. У кримінальному провадженні, яке у прокуратурі називають КурченкоГейт, прокурори звернулись до суду з клопотанням про передачу в управління Агентству АРМА активів групи компаній “Український медіа холдинг” — UMH Group. Про це повідомила речник Генерального прокурора Лариса Сарган на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

За словами Сарган, Генеральний прокурор Юрій Луценко учора провів оперативну нараду з групою слідчих та прокурорів у кримінальному провадженні, яке назвали КурченкоГейт.

“Генеральний прокурор наголосив на необхідності суттєвої активізації розслідування”, — відзначила речниця.

Сарган також додала, що з цією метою Генпрокурор дав низку доручень. Два з них, за її словами, вже виконано.

Йдеться, зокрема, про посилення групи прокурорів у КурченкоГейт та звернення до суду з клопотанням про передачу в управління Агентству АРМА активів групи компаній “Український медіа холдинг” — UMH Group.

У ГПУ також уточнили, що "відповідні арешти було накладено ще у 2014 та 2017 роках, а перша спроба передати активи в управління АРМА – у 2018 році".

Як повідомляв УНН, Генеральна прокуратура України завершила розслідування за підозрою бізнесмена Сергія Курченка, який підозрюється в участі в злочинній організації Віктора Януковича.

Українські Національні Новини

Політика