ukenru
kupyansk-ta-rayon-pid-udarom-raketa-rf-vluchila-v-administratsiyu-pid-zavalami-lyudi-ova

Куп'янськ та район під ударом: ракета рф влучила в адміністрацію, під завалами люди - ОВА

 • 928220 переглядiв

КИЇВ. 23 лютого. УНН. Російські військові сьогодні завдали ударів по Куп'янську та Куп'янському району Харківської області. Ворожа ракета влучила в одну з місцевих адміністрацій. Під завалами є люди, також відомо про поранених, повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у четвер, 23 лютого, у Telegram, пише УНН.

Цитата

"Ворог продовжує інтенсивно обстрілювати населені пункти Харківщини, розташовані вздовж державного кордону та лінії зіткнення. Сьогодні під ударом місто Куп'янськ та Куп'янський район. Ворожа ракета влучила в одну з місцевих адміністрацій. Під завалами залишаються люди, є поранені. На місці працюють усі екстрені служби", - написав Синєгубов.

Деталі

З його слів, окупанти вдарили сьогодні по Куп‘янському району, попередньо, ракетою С-300. І що поранення отримав цивільний чоловік, який перебував поряд з адміністративною будівлею. Під завалами наразі перебувають мінімум двоє людей. 

"У той же час ворог розповсюджує інформацію, що він нібито має успіхи в захопленні наших населених пунктів. Це фейки. Наші захисники не віддали ворогу жодного населеного пункту, жодного метра нашої землі. ЗСУ надійно тримають свої позиції. Всі служби працюють у посиленому режимі. В той же час небезпека нових ракетних ударів по Харкову та Харківській області зберігається. Прошу усіх не ігнорувати сигнали тривоги та не покидати укриттів до відбою", - наголосив Синєгубов.

Раніше

Російські війська 23 лютого вранці обстріляли Куп'янськ Харківської області, поранено двох цивільних.

Українські Національні Новини

Війна