kuleba-zaklikav-partneriv-yakomoga-shvidshe-nadati-raketi-velikoyi-dalnosti-taurus-i-atacms

Кулеба закликав партнерів якомога швидше надати ракети великої дальності Taurus і ATACMS

 • 1266651 переглядiв

КИЇВ. 11 серпня. УНН. Україні потрібні далекобійні ракети Taurus і ATACMS, аби прискорити завершення війни. На цьому наголосив Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба, звертаючись до партнерів у своєму Х, передає УНН.

Цитата

“Ракети великої дальності виявилися вирішальними. Ось чому Taurus і ATACMS необхідні для успіху України, і ми просимо партнерів надати їх якомога швидше. Обидва будуть використовуватися виключно всередині наших кордонів. Чим більший радіус дії ракети, тим коротша війна”, - написав Кулеба.

Нагадаємо

Раніше міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба, говорячи про питання отримання від США ракет великої дальності, вказав, що потрібно більше часу, але це в процесі. 

Також 7 серпня голова МЗС Дмитро Кулеба поговорив із очільником Держдепу Ентоні Блінкеном і закликав США надати ракети великої дальності ATACMS Україні.

У цей день ще голова делегації України у ПА НАТО Єгор Чернєв повідомляв, що парламентські фракції Німеччини дійшли згоди щодо необхідності передачі Україні далекобійних ракет Taurus. 

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Україна припинила дію ще однієї угоди з рф: деталі

     • 1483987 переглядiв

    Кулеба анонсував проведення Форуму оборонних індустрій

     • 1123769 переглядiв

    На полях МХП зібрано 345 тис. тонн зерна

     • 1024343 переглядiв