ukenru
kuleba-zaklikav-derzhavi-yes-nadati-ukrayini-bilshe-zbroyi-ta-vvesti-novi-zhorstki-sanktsiyi-proti-rosiyi

Кулеба закликав країни ЄС надати Україні більше зброї та ввести нові санкції проти росії

 • 154275 переглядiв

КИЇВ. 22 вересня. УНН. Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба закликав держави ЄС надати Україні більше зброї та ввести нові жорсткі санкції проти рф на тлі мобілізації. Про це він наголосив на засіданні міністрів закордонних справ держав-членів Європейського Союзу, яке відбулося ввечері 21 вересня в Нью-Йорку, повідомляє УНН з посиланням на інформацію МЗС.

Деталі

Глава МЗС України назвав рішення президента рф про часткову мобілізацію резервістів актом відчаю на тлі поразок російської армії на полі бою. За його словами, Україна і надалі продовжуватиме давати рішучу відсіч російським загарбникам, захищаючи своїх людей і звільняючи свої території.

Цитата

«Слова занепокоєння з боку ЄС не зупинять 300 тисяч мобілізованих російських солдат, яких путін планує залучити на війну проти України. Їх зупинить українська армія та західна зброя. Нещодавно ми довели, що ця комбінація працює», - наголосив український дипломат.

Так, Дмитро Кулеба закликав ЄС "терміново вжити рішучих заходів у відповідь на нову ескалацію з боку росії та надіслати Україні більше зброї та ухвалити нові жорсткі санкції проти рф".

Доповнення 

21 вересня російський диктатор володимир путін оголосив часткову мобілізацію. В міноборони рф заявили, що призвуть 300 тисяч осіб у росії.

Українські Національні Новини

Політика