kuleba-vidreaguvav-na-yaderni-pogrozi-rf

Кулеба відреагував на ядерні погрози рф

 • 191630 переглядiв

КИЇВ. 25 вересня. УНН. Ядерні погрози росії ніколи не змусять Україну поступитися своїми інтересами. Про це заявив Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, передає УНН.

Цитата

"Заяви путіна та лаврова про можливе застосування ядерної зброї є абсолютно неприпустимими та безвідповідальними", - зазначив Кулеба.

Деталі

Він додав, що Україна ніколи не поступиться власними інтересами та продовжить робити все для звільнення своїх територій.

Також Кулеба закликав ядерні держави відреагувати на шантаж рф і дати зрозуміти агресору, що така риторика ставить під загрозу весь світ і він не буде терпіти.

Додамо 

Російський диктатор володимир путін у своєму зверненні до росіян заявив, що захищатиме територіальну цілісність і незалежність рф усіма доступними способами – не виключив і застосування ядерної зброї.

Міністр закордонних справ росії сергій лавров заявив, що всі російські закони і доктрини, включно з ядерною, поширюватимуться і на приєднані через фейкові "референдуми" території України в разі їх закріплення в Конституції росії.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Кулеба відреагував на ядерні погрози рф

     • 191630 переглядiв

    У Китаї вчені клонували арктичну вовчицю

     • 222847 переглядiв

    Ворожий обстріл Запоріжжя: є постраждалі

     • 177099 переглядiв

    Близько 10 прильотів: окупанти обстріляли Запоріжжя

     • 180514 переглядiв