ukenru
kulakom-v-oblichchya-na-donechchini-pomichnik-nardepa-pobiv-mistsevogo-deputata

Кулаком в обличчя: на Донеччині помічник нардепа побив місцевого депутата

 • 14870 переглядiв

КИЇВ. 1 грудня. УНН. На Донеччині помічник народного депутата, працюючи на громадських засадах, під час проведення чергової сесії вдарив депутата Селидівської міської ради кулаком в обличчя. В результаті останній отримав струс головного мозку, повідомляє УНН з посиланням на Донецьку обласну прокуратуру.

Цитата

“За процесуального керівництва Покровської окружної прокуратури чоловіку повідомлено про підозру в умисному середньої тяжкості тілесному ушкодженні (ч. 1 ст. 122 КК України)”, - йдеться в повідомленні.

Деталі

Досудовим розслідуванням встановлено, що 26 листопада 2021 року 32-річний помічник народного депутата, працюючи на громадських засадах, під час проведення чергової сесії, у ході конфлікту вдарив депутата Селидівської міської ради кулаком в обличчя.

В результаті цього 38-річний потерпілий отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та три переломи кісток черепу.

Наразі проводяться необхідні слідчі дії та призначено відповідні судові експертизи.

Додамо

У Запоріжжі між власником магазину та відвідувачем стався конфлікт через маску, після чого покупець вистрілив підприємцю в обличчя.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП