ukenru
kucher-prokomentuvav-video-z-patsiyentami-scho-lezhat-u-koridorakh-likarni-na-kharkivschini

Кучер прокоментував відео з пацієнтами, що лежать у коридорах лікарні на Харківщині

 • 26280 переглядiв

КИЇВ. 16 жовтня. УНН. Голова Харківської ОДА Олексій Кучер прокоментував оприлюднене у соцмережах відео з пацієнтами, які лежать у коридорі районної лікарні, пояснивши, що "ситуація в лікарнях міста Харкова та області надскладна". Про це очільник ОДА написав у себе в Telegram-каналі, передає УНН.

"Ми знаємо, що зараз ситуація в лікарнях міста Харкова та області надскладна. І я вже неодноразово говорив про те, що у нас не вистачає лікарів та вільних палат для пацієнтів. Наразі оперативно вирішуємо питання про розвантаження профільних лікарень та переведення хворих на COVID-19 до закладів лікування. Цим зараз опікується мій профільний заступник, який перебуває в Києві", - повідомив голова ОДА.

З його слів, відповідне рішення про те, до яких лікарень направлятимуть хворих, буде прийняте й озвучене в найближчий час.

Зазначимо, раніше сьогодні у соцмережах оприлюднили відео коридору інфекційного відділення Куп’янської районної лікарні, заповненого пацієнтами.

Як повідомляв УНН, за підсумками вчорашнього засідання Державної комісії ТЕБ та НС, у "червону зон"у карантину потрапив Харків та низка районів області.

Українські Національні Новини

Політика