ukenru
kubiv-zadeklaruvav-800-tis-grn-dokhodu-i-8-dilyanok-u-skhidnitsi

Кубів задекларував 800 тис. грн доходу і 8 ділянок у Східниці

 • 11228 переглядiв

КИЇВ. 31 березня. УНН. Протягом минулого року віце-прем'єр Степан Кубів заробив понад 800 тис. грн зарплати і коштів від надання в оренду майна, а також задекларував 8 земельних ділянок у Східниці. Про це свідчать дані щорічної декларації першого віце-прем'єр-міністра – міністра економічного розвитку і торгівлі Степана Кубіва, передає УНН.

Зокрема, згідно з декларацією, Кубів отримав дохід від надання майна в оренду ТзОВ "Торгова компанія "Європа-Контакт" – 61,2 тис. грн, ФОП Калиняк Ілона Юріївна – 103 тис. грн, ЗтОВ "Гал-Леобуд" – 39,9 тис. грн. Заробітна платня чиновника за минулий рік склала 622,2 тис. грн.

Також Кубів тримає на рахунку в ПАТ АКБ "Львів" 68,5 тис грн, а також 550 тис. грн, 241,5 тис. доларів і 23,6 тис. євро готівкою.

Крім того, у власності родини Кубіва – 8 земельних ділянок у популярному курорті Східниця Львівської області, ще по одному – у Пустомитах і у Зимній Воді теж на Львівщині, ділянка в Києві, заклад громадського харчування, нежитлове приміщення і офіс у Львові, будинок у Східниці, дача у Києві, 2 квартири і гараж у Львові.

Також віце-прем'єр задекларував ювелірний виріб та ікону, а також автомобіль Audi, оформлений на дружину.

Нагадаємо, перший віце-прем'єр-міністр – міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів, а також міністр інфраструктури Володимир Омелян та в.о. міністра аграрної політики та продовольства Максим Мартинюк отримали приписи від Національного агентства з питань запобігання корупції щодо етичної поведінки, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, інших порушень закону.

Українські Національні Новини

Політика