ukenru
krischenko-nazvav-osnovnu-versiyu-nichnikh-podiy-na-stolichnomu-pechersku

Крищенко назвав основну версію нічних подій на столичному Печерську

 • 7525 переглядiв

КИЇВ. 1 жовтня. УНН. Основною версією нічних подій на столичному Печерську є напад із метою пограбування. Про це керівник Головного управління Національної поліції у місті Києві розповів сьогодні, 1 жовтня, передає УНН з посиланням на прес-службу поліції.

"На цей час ми можемо точно говорити про те, що загиблий був причетний до скоєння розбійного нападу на приватний будинок. Про це свідчать і вилучені речові докази. Поки ми не встановили анкетні дані цієї особи, але ми над цим працюємо. Також проводяться заходи щодо розшуку щонайменше ще одного спільника, який безпосередньо відкрив вогонь по поліцейських", - повідомив Андрій Крищенко.

Окрім того, керівник столичних поліцейських зазначив, що слідство вважає, що домінуючою версією нічних подій є вчинення нападу на будинок киян із метою пограбування.

"Нападники заволоділи грошима та ювелірними виробами господарів. Частину речових доказів знайдено при прочісуванні території на шляхах відходу зловмисників", - повідомив він. 

За результатом подій слідчі розслідують два кримінальні провадження: за ст. 348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу) та ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. За вчинення правопорушень зловмисникам загрожує до 15-ти років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нічна стрілянина у Києві: зловмисники вдерлися в будинок сім’ї судді та адвоката

Нагадаємо, вчора увечері двоє невідомих пограбували приватний будинок і вчинили перестрілку з поліцією.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП