krimskiy-mist-yak-feyk-gumova-dupa-ta-antirosiyskiy-anklav-scho-putin-virishiv-rozpovisti-rosiyskim-shkolyaram-1-veresnya

Кримський міст як фейк, гумова дупа та "антиросійський анклав": що путін вирішив розповісти російським школярам 1 вересня

 • 461100 переглядiв

КИЇВ. 1 вересня. УНН. У рф диктатор володимир путін вирішив провести урок для школярів - розповідав про гумову дупу, "антиросійський анклав" та Кримський міст як фейк, передає УНН.

Деталі

"Працьовитість – це не просто гумова дупа», - зазначив путін під час "уроку" для російських школярів.

За його словами, діти у Донецьку не знали про існування Кримського мосту і вважалий його фейком, а також про те, що Україна входила до складу Радянського Союзу.

Не втримався російський диктатор і від коментарів про війну в Україні: "Всі вважають, що якась агресія з боку росії відбувається сьогодні. І не розуміють, що після державного перевороту у 2014 році жителі Донбасу та Криму не захотіли визнати результати цього перевороту, і проти них розпочали війну та вели її вісім років".

Місія ж рф, за його словами, - "припинити цю війну і захистити людей і саму росію - тому що на території сьогоднішньої України почали створювати антиросійський анклав, який загрожує нашій країні".

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Війська Ефіопії та Еритреї почали наступ на Тиграй

     • 316463 переглядiв

    Представники МАГАТЕ залишаться на Запорізькій АЕС

     • 168468 переглядiв