ukenru
krimchanku-zatrimano-za-dezertirstvo-na-khersonschini

Кримчанку затримано за дезертирство на Херсонщині

 • 14202 переглядiв

КИЇВ. 26 травня. УНН. На адміністративному кордоні з АР Крим затримано жінку, яка перебуває у розшуку за дезертирство. Про це повідомляє прес-служба Азово-Чорноморського регіонального управління Державної прикордонної служби України, передає УНН.

"26 травня українські прикордонники затримали на адмінкордоні з Кримом жительку півострова, яка перебуває в розшуку за дезертирство", - йдеться у повідомленні.

За інформацією прикордонників, 39-річну жінку затримали вночі на контрольному пункті в'їзду-виїзду "Каланчак", коли вона прямувала з Криму на материкову частину України.

"Під час перевірки документів прикордонники встановили, що відповідно до бази даних громадянка розшукується правоохоронними органами України за вчинення злочину, передбаченого частиною 1 статті 408 (дезертирство)", – йдеться в повідомленні.

Затримана проходила службу у військовій частині Збройних сил України на території Криму, "але після російської анексії півострова не прибула до своєї частини, яка була переміщена на материк".

Прикордонники передали її національній поліції.

Як повідомляв УНН, дезінформація в ОРДЛО спонукає бойовиків до дезертирства.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП