ukenru
krim-za-rik-peredav-rf-u-vlasnist-ponad-100-obyektiv

Крим за рік передав РФ у власність понад 100 об'єктів

 • 13478 переглядiв

КИЇВ. 12 січня. УНН. У результаті взаємодії російського міністерства майнових і земельних відносин Криму та кримського держкомітету з державної реєстрації і кадастру у 2017 році було зареєстровано понад 100 прав власності об'єктів за Росією, і близько 1400 прав власності за Кримом. Про це з посиланням на дані підконтрольного Кремлю мінмайна Криму повідомляє Крим.Реалії, передає УНН.

Зокрема, у відомстві відзначили роботу міністерства з подачі заяв щодо таких об'єктів нерухомості, як "Кримтролейбус", санаторій "Дюльбер", радгосп-завод "Бурлюк", "Всеросійське" товариство сліпих, "Чорноморнафтогаз", Кримавтодор, прикордонне управління Криму, "Массандра" .

Також повідомляється, що співробітники мінмайна Криму в 2017 році подали близько 500 заявок про те, щоб поставити земельні ділянки на державний кадастровий облік і державну реєстрацію права власності за Кримом з метою реалізації програм в рамках "Федеральної цільової програми розвитку Криму і Севастополя".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін заявив, що готовий передати Україні військові кораблі і літаки з окупованого Криму

До цього переліку входять такі об'єкти як "Будівництво та реконструкція автомобільної дороги Керч - Феодосія - Білогірськ - Сімферополь - Бахчисарай - Севастополь (межа Бахчисарайського району)" ("Таврида" 1-6 етапи), "Будівництво автомобільної дороги і автомобільного підходу в м. Керч до транспортного переходу через Керченську протоку", "Будівництво залізничних підходів до транспортного переходу через Керченську протоку", "Будівництво та реконструкція автомобільної дороги Сімферополь - Євпаторія - Мирний", "Будівництво та реконструкція автомобільної дороги Сімферополь - Красноперекопськ - Армянськ - межа (км 108+000 км 111+000)", йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, "Нафтогаз" подав позов до Гааги проти РФ на 5 млрд дол. через активи в Криму.

Українські Національні Новини

Політика