ukenru
krikliy-vvazhaye-scho-mozhut-buti-poboyuvannya-ukrayintsiv-schodo-mizhnarodnogo-turizmu

Криклій вважає, що можуть бути побоювання українців щодо міжнародного туризму

 • 15884 переглядiв

КИЇВ. 15 червня. УНН. Після відновлення деяких авіарейсів по Україні мав би бути попит, але у людей залишається психологічний бар’єр. Щодо міжнародного туризму певні побоювання у громадян будуть. Таку думку в ефірі програми “Сніданок з 1+1” висловив міністр інфраструктури Владислав Криклій, передає УНН.

"Звісно, що туроператори збирають інформацію і враховують попит. На Одесу, наприклад, коли ми відкрили рейси 5 червня, то у літаку, який може вмістити 180 пасажирів, полетіло всього 40 пасажирів. При тому, що були три вихідні дні. Здавалося б, що мав би бути попит, але у людей залишається психологічний бар'єр. Тому власне, здається, що по міжнародному туризму певні побоювання будуть у громадян", - наголосив Криклій.

Додамо, з 15 червня Україна поновлює міжнародне авіасполучення.

Нагадаємо, керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак поставив перед головами ОДА завдання підготувати концепцію розвитку внутрішнього туризму у своїх регіонах. Зокрема, визначити в кожній області по три-п’ять "туристичних магнітів" – найбільш привабливих з погляду туризму об’єктів історико-культурного та природного значення.

Українські Національні Новини

Суспільство