kreml-rozislav-propagandistam-chergovu-metodichku-pro-voyenniy-stan-na-okupovanikh-teritoriyakh-ukrayini

кремль розіслав пропагандистам чергову методичку - про "воєнний стан" на окупованих територіях України

 • 138380 переглядiв

КИЇВ. 20 жовтня. УНН. У розпорядженні видання "Медуза" опинилася нова пропагандистська методичка кремля щодо того, як "правильно" в рф розповідати населенню про запроваджений "воєнний стан" на тимчасово окупованих територіях Запорізької, Херсонської, Луганської та Донецької областей України. Про це інформує УНН.

Деталі

"Медузі" вдалося отримати методичку про те, як пропагандисти мають розповідати про воєнний стан. Його порівнюватимуть із пандемією ковіду (боротьбу з якою росія теж провалила)", - зазначає видання.

Головна теза методички: «Важливо заспокоїти аудиторію – нічого суттєвого не змінилося!» Пропагандистам наказано робити акцент на тому, що "воєнний стан" запроваджено «тільки на чотирьох територіях». Обмеження, які запроваджуватимуться в російських регіонах, пропаганді слід пояснювати необхідністю «захисту критично важливої інфраструктури».

"Воєнний стан" доручено порівнювати з пандемією ковіду. «Використовується досвід боротьби з коронавірусом, коли все змінювалося швидко», – підкреслили укладачі документа ключову тезу.

Нагадаємо

російський диктатор володимир путін оголосив про введення "воєнного стану" на тимчасово окупованих територіях Запорізької, Херсонської, Луганської та Донецької областей України.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Як позбутися від тяги до солодкого - розповіла дієтолог

     • 640561 переглядiв

    НБУ залишив облікову ставку на рівні 25%

     • 124086 переглядiв