ukenru
kreml-pokazovo-karaye-komandiriv-rosiyskikh-viysk-za-chislenni-porazki-v-ukrayini-rozvidka

кремль показово карає командирів російських військ за численні поразки в Україні - розвідка

 • 208344 переглядiв

КИЇВ. 17 травня. УНН. Сьогодні 82-ий день повномасштабної війни, яку розв’язала рф на території України. За цей час жодних стратегічних завдань окупантам не вдалося виконати, тому Кремль вирішив показово карати командирів військ. Про це повідомляє УНН, посилаючись на пресслужбу Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Цитата

"Непереможна та легендарна армія" виявилася ордою вбивць, мародерів, ґвалтівників та боягузів під керівництвом нездар та злодіїв. Некомпетентність, російської військової верхівки перевершила усі очікування світової спільноти. Щоб зменшити для себе наслідки майбутньої політичної та кримінальної відповідальності, кремлівська влада намагається звинуватити у всіх невдачах та поразках командирів окупаційних частин", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Так, за втрату "гордості" ЧФ рф - ракетного крейсера "москва" - був відсторонений від посади та заарештований командувач Чорноморського флоту віце-адмірал Ігор Осипов. Слідчі дії також було розпочато щодо його першого заступника віце-адмірала Сергія Пінчука. За безпрецедентні втрати особового складу, озброєння та військової техніки усунуто з посади Владислава Єршова, який керував шостою армією зс рф, вказали у ГУР.

У розвідці наголошують, що з цих же причин відсторонено командира першої танкової армії Західного військового округу рф генерал-лейтенанта Сергія Киселя.

У зв'язку з незадовільним виконанням поставлених завдань, як повідомляється, усунуто з посади командувача 22-го АК південного військового округу в Криму генерал-майора Аркадія Марзоєва та командира 103-ї окремої бригади матеріально-технічного забезпечення полковника Михайла Пономарьова.

"Усі ці показові покарання лише сприяють поширенню серед окупантів недовіри до своїх командирів. Воєначальники країни-агресора й надалі продовжують вражати світ своєю некомпетентністю та прагненням до самознищення", - повідомляють у розвідці.

Нагадаємо 

Українська розвідка здобула документальні підтвердження втрат на війні в Україні 1-ї танкової армії збройних сил рф – станом на 15 березня вони залишилися без 409 танкістів.

Українські Національні Новини

Політика