ukenru
kreml-gotoviy-do-spilnoyi-preskonferentsiyi-z-baydenom-pyeskov

Кремль готовий до спільної пресконференції з Байденом - Пєсков

 • 16554 переглядiв

КИЇВ. 11 червня. УНН. Кремль готовий до спільної прес-конференції з Джо Байденом, однак рішення щодо її проведення поки не прийнято. Про це заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков в інтерв'ю телеканалу СNN, передає УНН.

Деталі

"Ми чули про таку можливість від американських колег, але ми ще чекаємо остаточного підтвердження. З самого початку президент Путін був відкритий до різних варіантів", - наводить в п'ятницю телеканал слова Пєскова.

Прес-секретар російського президента додав, що Путін їде в Женеву тому, що "між Росією і США погані відносини", а не щоб опинитися з Байденом в одній кімнаті.

Додамо

ЗМІ повідомляли, що пресконференція президента США Джо Байдена і президента Росії Володимира Путіна після закінчення саміту в Женеві наступного тижня може не відбутися. Незважаючи на це, остаточне рішення ще не прийняли.

Що було раніше

Раніше прессекретар Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що на порядку стоїть питання про проведення спільної пресконференції президентів Росії і США - це один з непідтверджених пунктів програми. Як зазначив Пєсков, це повинно бути "обопільним рішенням".

Президенти США Джо Байден і Росії Володимир Путін планують провести зустріч 16 червня. Саміт президентів пройде на віллі Ла Гранж.

Українські Національні Новини

Політика