ukenru
krayini-yes-u-ponedilok-poinformuyut-pro-peregovori-niderlandiv-i-radi-yes-schodo-yevroasotsiatsiyi-ukrayini-zhurnalist

Країни ЄС у понеділок поінформують про переговори Нідерландів і Ради ЄС щодо євроасоціації України - журналіст

 • 7446 переглядiв

КИЇВ. 7 грудня. УНН. Країни ЄС у понеділок поінформують про стан справ з переговорами Нідерландів і Ради ЄС щодо Угоди про асоціацію України і Євросоюзу. Про це повідомив у своєму Twitter брюссельський кореспондент Радіо Свобода Рікард Йозвяк, передає УНН.

"У понеділок країни-члени ЄС поінформують про останні зрушення щодо тексту переговорів між Нідерландами і Радою ЄС стосовно Угоди про асоціацію з Україною", - повідомив він.

Єврорада обговорить питання ратифікації Нідерландами угоди про асоціацію ЄС-Україна на засіданні, яке відбудеться 15 та 16 грудня в Брюсселі.

Нагадаємо, 24 листопада президент Європейської ради Дональд Туск повідомив, що Європейський Союз шукає рішення, яке дозволить Нідерландам ратифікувати Угоду про євроасоціацію України.

Нідерланди є єдиною державою ЄС, що ще не ратифікувала угоду щодо більш тісної політичної, безпекової та торгової співпраці з Києвом після референдуму в квітні, на якому нідерландці більшістю голосів проголосували проти Угоди про асоціацію Україна-ЄС.

Українські Національні Новини

Політика