krat-vs-poturayev-blogerku-zalishili-bez-akreditatsiyi-u-vr-pereglyadu-po-vsikh-zhurnalistakh-poki-ne-bude-shufrich

Крат vs Потураєв: блогерку залишили без акредитації у ВР. Перегляду по всіх журналістах поки не буде - Шуфрич

 • 34937 переглядiв

КИЇВ. 2 липня. УНН. У Верховній Раді на народного депутата від "Слуги народу" Микиту Потураєва під час брифінгу накинулася Ірма Крат, яка називає себе активісткою: вона вдарила його сумкою. УНН дізнався у голови парламентського комітету з питань свободи слова Нестора Шуфрича, чим закінчилася ситуація з Ірмою Крат, і чи буде перегляд всіх журналістських акредитацій.

Цитата:

"Комітет уже відбувся. Пані Ірму Крат позбавили акредитації після відомого інциденту. З приводу інших журналістів питання порушувалося, але було відзначено, що це компетенція пресслужби ВРУ! Я сьогодні не бачу приводу для виключення інших журналістів зі списку акредитації. На засіданні комітету керівник пресслужби Верховної Ради України звернула увагу на те, що Верховною Радою 9-го скликання так і не було ухвалено Постанову про порядок висвітлення роботи Ради, яка ухвалюється, як правило, у перші дні роботи новообраної Верховної Ради і якою регулюється принцип акредитації журналістів, працюючих у Верховній Раді", - розповів Шуфрич.

Слід додати, що заступник голови фракції “Слуга народу” Євгенія Кравчук раніше заявила журналістам, що Верховна Рада не може бути прохідним двором.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спочатку кулаком, а потім сумочкою: журналістка в Раді накинулася на нардепа Потураєва

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі