ukenru
kradiy-u-stolitsi-namagavsya-skhovatisya-vid-politseyskikh-u-ventilyatsiyniy-shakhti

Крадій у столиці намагався сховатися від поліцейських у вентиляційній шахті

 • 9947 переглядiв

КИЇВ. 29 січня. УНН. У Києві співробітники поліції затримали офісного крадія, який намагався сховатися від правоохоронців у вентиляційній шахті. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП у місті Києві, передає УНН.

"Близько 4-ї години із офісного приміщення у провулку Бехтерівський на пульт диспетчера поліції охорони надійшов сигнал "Тривога". Протягом хвилини на місце події прибув наряд групи реагування Управління поліції охорони в місті Києві", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, по прибуттю правоохоронці виявили відчинені двері офісу зі зламаними замками, тож прийняли рішення про негайне блокування імовірних виходів із будівлі. Також на допомогу поліцейські викликали наряд групи реагування відомства.

Охоронна сигналізація постійно спрацьовувала, тож правоохоронці розуміли, що у приміщенні перебуває особа, на яку реагують датчики руху. Під час ретельного огляду офісу у вентиляційній трубі поліцейські виявили та затримали 30-річного чоловіка, який намагався викрасти оргтехніку.

Сумку із речами зловмисник залишив біля дверей, оскільки не встиг передати її спільникам. Під час обстеження прилеглої території працівники поліції охорони виявили автомобіль, у якому перебували двоє чоловіків і жінка. Саме вона за допомогою SMS-повідомлень попередила товариша про приїзд наряду поліції.

Усіх учасників доставили до Шевченківського управління поліції. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань і розпочато кримінальне провадження за ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, під Києвом затримали чоловіка, який вкрав у магазині 5 шоколадок.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП