ukenru
kpvv-stanitsya-luganska-zakrili-cherez-masshtabni-pozhezhi

КПВВ “Станиця Луганська” закрили через масштабні пожежі

 • 15353 переглядiв

КИЇВ. 1 жовтня. УНН. КПВВ “Станиця Луганська” на лінії розмежування на Луганщині закрито через пожежу, яка наблизилася до пункту пропуску. В області працює оперативна урядова група. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу Луганської ОДА.

“Станом на 10 годину продовжується гасіння 64 осередків пожеж. Так, критична ситуація зберігається у Станично-Луганському районі, де полум’я наблизилося до КПВВ "Станиця Луганська“. За рішенням командування операції Об’єднаних сил, з 11:30 1 жовтня призупинено роботу пункту пропуску до ліквідації загрози життю та здоров’ю людей”, — зазначається в повідомленні.

У селищі Сиротине, що поблизу Сєвєродонецька, розгорнуто пересувний пункт управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України.

Повідомляється, що наразі до Луганської області прибула оперативна урядова група. Зокрема, керівництво ліквідацією наслідків масштабних пожеж на Луганщині, координацію сил і засобів, задіяних безпосередньо у рятувальних заходах, буде здійснювати голова ДСНС Микола Чечоткін.

Нагадаємо, 30 вересня вздовж лінії розмежування на Луганщині виникло 6 масштабних осередків лісових пожеж. Наразі внаслідок стихії загинули 6 людей. В ООС причиною назвали ворожі збройні провокації із застосуванням трасуючих куль. Відкрито сім проваджень.

Українські Національні Новини

Суспільство