ukenru
kpvv-chongar-vidkrito-pislya-remontu

КПВВ "Чонгар" відкрито після ремонту

 • 41690 переглядiв

КИЇВ. 15 листопада. УНН. У п'ятницю, 15 листопада, на адміністративній межі Херсонщини з тимчасово окупованим Кримом був відкритий КПВВ "Чонгар". Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу Представництва Президента України в Автономній Республіці Крим.

"15 листопада на адміністративній межі Херсонщини з тимчасово окупованим Кримом відкрито реконструйованний контрольно-пропускний пункт "Чонгар", - повідомили в представництві.

Зазначається, що на КПВВ було побудовано режимну зону, створено умови для проходження паспортного контролю, забезпечено санітарно-гігієнічні умови для громадян, які перетинають адмінмежу з тимчасово окупованим Кримом пішки та автомобілем.

"Розпочато створення сервісної зони, яке має завершитися до кінця року. Наразі є відділення "Нової пошти" - громадяни можуть скористатися широким спектром логістичних послуг", - зазначається в представництві.

З роботою пункту пропуску ознайомився постійний представник Президента в АР Крим Антон Коріневич та його заступниці.

Як повідомлялося раніше, напередодні стало відомо, що контрольно-пропускні пункти "Каланчак" та "Чонгар" відновлять пропуск осіб та транспортних засобів 15 листопада. 

Українські Національні Новини

Політика