kosyuk-ne-bachit-perspektiv-u-virobnitstvi-shtuchnogo-myasa

Косюк не бачить перспектив у виробництві штучного м'яса

 • 18894 переглядiв

КИЇВ. 16 листопада. УНН. Кожен п’ятий житель планети вживає штучне молоко на рослинній основі. Проте зі штучним м’ясом ситуація інша, розповів засновник агрохолдингу МХП Юрій Косюк в інтерв’ю Forbes, передає УНН.

Цитата

“Це віддалена перспектива, і ми враховуємо такий сценарій. Уже зараз 20% населення планети споживають штучне молоко на рослинній основі. Стартапи експериментують зі штучним м’ясом. Поки що ми не бачимо тут прориву. М’ясо важче синтезувати тому, що це не рідина, а структура”, — пояснює він.

Додамо

Агрохолдинг МХП Юрія Косюка — найбільший в Україні виробник і експортер курятини ( Наша Ряба).

Поки це єдиний український виробник, який пройшов незалежне тестування на відсутність антибіотиків у курятині.

Цього року МХП став першим, хто відправив українську курятину в Лондон.

Українські Національні Новини

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    Косюк не бачить перспектив у виробництві штучного м'яса

     • 18894 переглядiв

    У Чехії виявили новий варіант штаму "Дельта"

     • 17053 переглядiв

    ВР прийняла закон про адміністративну процедуру

     • 17888 переглядiв

    У Раді офіційно створили міжфракційне об'єднання Разумкова

     • 15702 переглядiв

    Рада ухвалила закон про критичну інфраструктуру: що передбачено

     • 25374 переглядiв