ukenru
koronavirus-u-singapuri-sered-infikovanikh-nemaye-ukrayintsiv

Коронавірус у Сінгапурі: серед інфікованих немає українців

 • 27041 переглядiв

КИЇВ. 28 лютого. УНН. Станом на ранок п’ятниці серед осіб, у яких в Республіці Сінгапур виявлено коронавірус Covid-19, громадяни України відсутні. Про це у відповідь на інформаційний запит УНН повідомили в Посольстві України в Республіці Сінгапур.

"На консульському обліку Посольства України в Республіці Сінгапур перебуває 334 особи", - повідомили дипломати.

Водночас, з їхніх слів, Імміграційна служба Республіки Сінгапур не надає даних щодо кількості іноземних громадян, які знаходяться на її території, зокрема і українців.

"Звернення від громадян України через виникнення респіраторних захворювань до Посольства не надходили… Серед осіб, у яких виявлено коронавірус Covid-19, громадяни України відсутні", - зазначили в Посольстві.

Зазначається, що на Facebook-сторінці та веб-сайті Посольства публікується актуальна інформація про заходи уряду Сінгапуру, які вживаються для попередження поширенню коронавірусу, а також відповідні рекомендації нашим громадянам.

"Посольство на постійній основі здійснює моніторинг ситуації, пов‘язаної з поширенням вірусу Covid-19 у Сінгапурі, а також перебуває на зв'язку з місцевою владою для отримання оперативної інформації щодо епідемічної ситуації в Сінгапурі для інформування наших громадян у разі її загострення", - додали представники дипустанови.

Варто зазначити, що за даними Центру системних досліджень та інжинірингу при Університеті Джона Хопкінса, на сьогодні на території Сінгапуру зафіксовано 93 підтверджених випадки захворювання на коронавірусну інфекцію.

Нагадаємо, станом на 5:50 п'ятниці кількість заражених в Китаї досягла 78824 людей. Всього у світі — 83342.

Українські Національні Новини

Суспільство