ukenru
korniyenko-prokomentuvav-memi-pro-sobaku-ta-gaz

Корнієнко прокоментував меми про собаку та газ

 • 25654 переглядiв

КИЇВ. 4 лютого. УНН. У фракції "Слуга народу" вважають "цікавими" меми про народного депутата Євгенія Брагара, який у прямому ефірі порадив жінці продати собаку, щоб заплатити за газ. Після того, як люди всіляко висміяли висловлення нардепа, "слуги" продовжують вибачатись за нього. Про це заявив у кулуарах Ради перший заступник голови фракції "Слуга народу" у парламенті Олександр Корнієнко, передає кореспондент УНН.

Так, Корнієнко повідомив, що на закритому засіданні вони обговорювали порядок денний, а Брагар не коментував свій виступ на телеканалі.

"Нічого не розказував (Брагар – ред.). Він є заступником голови Комітету. З цього питання він не виступав. Ми сконцентрувались на порядку денному, скажем так, ми розділились далі, і делегація ПАРЕ зустрічалась з керівництвом Верховної ради і фракції, а ми з заступниками фракції обговорювали організаційні процеси", - відповів Корнієнко на запитання про Євгена Брагара.

Він також зазначив, що з мемами про собаку та платіжки за газ він ознайомлений.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продай собаку - сплати за газ: соцмережі відреагували на слова Брагара фотожабами.

"Меми цікаві. Оцінюємо, що, в принципі, добре, що народ з гумором сприймає цю ситуацію. Якийсь позитивний аспект. Звичайно, ми вибачались вчора. Ще раз можу вибачитись, користуючись нагодою, за такі недолугі висловлювання пана Євгена", – додав Корнієнко.

Нагадаємо, що під час обговорення ціни в платіжках в ефірі одного з телеканалів на ток-шоу 25-річний нардеп зі "Слуги народу" Євгеній Брагар запропонував пенсіонерам "продати собаку елітної породи" для того, щоб грошей вистачило на сплату комунальних послуг.

Як раніше повідомлялося в УНН, фракція "Слуга народу" збиралась на засіданні 3 лютого обговорити обрання санкцій до народного депутата Євгенія Брагара.

Українські Національні Новини

Політика