ukenru
koridor-dlya-evakuatsiyi-z-mariupolya-sogodni-domovilisya-vidkriti

Коридор для евакуації з Маріуполя сьогодні домовилися відкрити

 • 273055 переглядiв

КИЇВ. 20 квітня. УНН. Сьогодні, 20 квітня, запланували гуманітарний коридор для евакуації з Маріуполя у Запоріжжя, за маршрутом можливі зміни, з огляду на складну безпекову ситуацію. Про це повідомила віце-прем’єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук у Telegram, пише УНН.

Цитата

"Гуманітарний коридор з Маріуполя на сьогодні, 20 квітня 2022 року. З огляду на катастрофічну гуманітарну ситуацію в Маріуполі, саме на цьому напрямку ми сфокусуємо наші зусилля сьогодні. Нам вдалося попередньо домовитись про гуманітарний коридор для жінок, дітей та людей похилого віку", - повідомила віце-прем'єрка.

Зі слів Верещук, збір у Маріуполі сьогодні, 20 квітня, з 14:00 на розі вулиць Таганрозька та 130-ї Таганрозької дивізії.

"Колона рухатиметься за маршрутом: Маріуполь-Мангуш-Бердянськ-Токмак-Оріхів-Запоріжжя. Зважаючи на дуже складну безпекову ситуацію, під час дії коридору можуть відбуватися зміни. Отже, прошу стежити за відповідними офіційними повідомленнями. Ми докладемо всіх зусиль, щоб все спрацювало як слід", - додала вона.

Доповнення

Коридорів для евакуації не було погоджено ані 17-го, ані 18 і 19 квітня.

Українські Національні Новини

Суспільство