kontsern-rheinmetall-za-pershi-piv-roku-otrimav-zamovlen-na-sumu-ponad-30-mlrd-yevro

Концерн Rheinmetall за перші пів року отримав замовлень на суму понад 30 млрд євро

 • 1951297 переглядiв

КИЇВ. 12 серпня. УНН. Німецька технологічна група Rheinmetall AG в першій половині 2023 року збільшила продажі свого бізнесу в галузі безпеки на 12% завдяки отриманим замовлення. Про це повідомляє УНН з посиланням на Army technology.

Деталі

Завдяки суми замовлень, які перевищили 30 млрд євро, та консолідованому операційному прибутку в 191 млн євро, що відображає рентабельність на рівні 6,7%, компанія впевнено рухається до запланованих цілей на 2023 рік.

Нещодавно концерн підписав контракти на суму понад 7 мільярдів євро за один тиждень, що є новим рекордом Rheinmetall, каже генеральний директор Rheinmetall AG Армін Паппергер.

Цитата

«У мінливому світі ми залишаємося відданими виконанню наших зобов'язань, не в останню чергу з огляду на війну в Україні. Ми вдячні за те, що можемо надати країні ефективну допомогу для її оборони у вигляді нашої продукції - від засобів протиповітряної оборони, основних бойових танків і бойових машин піхоти до військових вантажівок, датчиків і мобільних польових госпіталів», - заявив Паппергер.

Підрозділ транспортних систем Rheinmetall досягнув п'ятикратного збільшення кількості замовлень, в першу чергу завдяки значним замовленням на тактичні та бойові машини піхоти. Цей успіх сприяє зростанню дивізіону та покращенню операційної рентабельності.

Дивізіон "Зброя та боєприпаси" зосереджується на замовленнях боєприпасів для різних військових транспортних засобів і систем, а також систем захисту кораблів. Підрозділ "Електронні рішення" з 10% зростанням продажів зміцнює свою роль у цифровізації збройних сил, протиповітряній обороні та моделюванні. Великі замовлення на бойові машини піхоти ще раз продемонстрували внесок підрозділу в успіх Rheinmetall. Крім того, нещодавнє придбання іспанського виробника боєприпасів Expal Systems ще більше зміцнює позиції Rheinmetall і сприятиме перспективам зростання компанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шольц хоче модифікувати крилаті ракети, щоб вони не могли долітати до рф – ЗМІ

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі