ukenru
kontraktnik-z-pistoletom-pograbuvav-zhinku-u-chernivtsyakh

Контрактник з пістолетом пограбував жінку у Чернівцях

 • 11909 переглядiв

КИЇВ. 5 червня. УНН. У Чернівцях контрактник Збройних сил України з пістолетом в руках відібрав у жінки 400 грн. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП у Чернівецькій області, передає УНН.

"Повідомлення про розбійний напад біля зупинки громадського транспорту по вулиці Головній обласного центру надійшло на спецлінію "102". Поліція з’ясувала, що до 20-річної чернівчанки посеред вулиці ззаду підійшов невідомий чоловік і приклав до спини предмет, схожий на пістолет. Погрожуючи застосуванням зброї, нападник витягнув із сумочки своєї жертви 400 гривень. Далі зловмисник попрямував до центрального автовокзалу й на автомобілі таксі поїхав у невідомому напрямку", - йдеться у повідомленні.

Оперативники провели низку слідчо-розшукових заходів і вияснили, що невідомий нападник поїхав до військової частини в районі Садгори. Невдовзі правоохоронці встановили і особу порушника – 21-річного уродженця Глибоцького району, який за контрактом проходить військову службу в Збройних силах України. Парубок зізнався поліцейським у скоєному та добровільно видав пістолет і відібрані у потерпілої гроші.

Працівники поліції затримали зловмисника. За фактом нападу слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, двоє зловмисників на пляжі у Затоці в Одеській області проникли до будиночку рятувальника, звідки викрали телевізор та 4,5 тис грн. Працівник рятувальної станції намагався їх затримати, але один із нападників поранив його ножем.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП