ukenru
kontrabandistu-semi-kilogramiv-kanabisu-povidomleno-pro-pidozru

Контрабандисту семи кілограмів канабісу повідомлено про підозру

 • 7840 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. Мешканцю Попаснянського району Луганщини, який намагався провезти в автомобілі марки “Audi” 7 кг канабісу через пост “Куп’янськ” Харківської митниці, повідомлено про підозру. Про це передає УНН з посиланням на прес-службу прокуратури Луганської області.

"Прокуратурою Луганської області контрабандисту повідомлено про підозру та стосовно останнього Сєвєродонецьким міським судом застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави у розмірі 250 тис. грн", - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що мешканець Попаснянського району, маючи умисел, направлений на незаконне переміщення через митний кордон України з приховуванням від митного контролю особливо небезпечного наркотичного засобу — канабісу, прямуючи автомобілем марки “Audi”, в’їхав на територію митного поста “Куп’янськ” Харківської митниці ДФС, де під час проходження митного контролю приховав факт наявності в нього особливо небезпечного наркотичного засобу.

Під час огляду автомобіля виявлено понад 7 кг наркотичного засобу, який чоловік намагався приховати від митного контролю.

Нагадаємо, що санкція ч. 2 ст. 305 Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 8-ми до 10-ти років з конфіскацією майна.

Як повідомляв УНН 1 червня, за контрабанду наркотиків киянина засудили на 10 років позбавлення волі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП