ukenru
kontaktna-grupa-z-obminu-planuye-zustrich-u-minsku-18-sichnya-dlya-utochnennya-novikh-spiskiv

Контактна група з обміну планує зустріч у Мінську 18 січня для уточнення нових списків

 • 13744 переглядiв

КИЇВ. 10 січня. УНН. Представники контактної групи з обміну осіб, що утримуються на територіях ОРДЛО та України, планують провести 18 січня у Мінську зустріч для уточнення списків та формування методології обміну. Про це УНН повідомив представник Уповноваженого з питань зв'язків із громадськістю та інформаційних технологій Михайло Чаплига.

“Зустріч представників гуманітарної підгрупи запланована на 18 січня у Мінську. На ній планується обговорити та проаналізувати підходи та процедуру минулого обміну, визначити процедуру нового, а також визначити та обговорити списки осіб, які підлягатимуть наступному обміну”, — сказав М.Чаплига.

За його словами, з української сторони насамперед обговорюватиметься з представниками ОРДЛО подальша доля понад 20 осіб, які з різних причин минулого разу не були видані Україні.

Також представник Уповноваженого висловив сподівання, що ця підготовча робота дозволить якомога швидше окреслити та вийти на конкретні часові рамки й механізми обміну.

Як повідомляв УНН, 27 грудня відбувся обмін для звільнення українських заручників на Донбасі. З полону звільнили 74 заручників.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП