ukenru
kongresmeni-ssha-pryamuyut-do-kiyeva-pospilkuvatisya-z-zelenskim

Конгресмени США прямують до Києва поспілкуватися з Зеленським

 • 13595 переглядiв

КИЇВ. 28 червня. УНН. Делегація з п'яти конгресменів США планує відвідати Україну найближчим часом. Про це йдеться на офіційній сторінці очільника делегації та лідера більшості Палати представників США Стені Гоєра, передає УНН.

"Делегація відправиться до Києва, Україна, де зустрінеться з президентом Володимиром Зеленським. Делегація зустрінеться з антикорупційними активістами та представниками неурядових організацій, щоб обговорити їхню роботу зі зміцнення демократії в Україні. Делегація також обговорить найважливіші питання енергетичної безпеки з генеральним директором НАК "Нафтогаз" Андрієм Коболевим. Крім того, делегація віддасть данину поваги в Бабиному Яру, місці масового вбивства євреїв під час Голокосту, і покладе вінок на площі Майдану в пам'ять про загиблих там протестуючих", - йдеться в заяві на сайті конгресмена.

Крім Гоєра, україну відвідають представник США в 4-му окрузі Оклахоми Томас Джеффрі Коул, представник США в 9-му окрузі Теннесі Стів Коен, представник Сполучених Штатів від 6-го округу Конгресу Луїзіани Гаррет Ніл Грейвс і Вальдес "Вал" Демінгс - представник Сполучених Штатів з 10-го округу Конгресу Флориди.

Як повідомляв УНН, дата зустрічі Президента України Володимира Зеленського з американським лідером Дональдом Трампом ще не встановлена, хоча ймовірність самої зустрічі розглядається.

Українські Національні Новини

Політика