kongres-ssha-povinen-yaknayshvidshe-skhvaliti-zapit-bilogo-domu-na-dopomogu-ukrayini-radnik-z-natsbezpeki-sallivan

Конгрес США повинен якнайшвидше схвалити запит Білого дому на допомогу Україні - радник з нацбезпеки Салліван

 • 69350 переглядiв

КИЇВ. 14 листопада. УНН. Національним інтересам Сполучених Штатів буде завдано серйозної шкоди, якщо США не зможуть забезпечити і підтримувати фінансування допомоги, зокрема Україні. Білий дім закликає Конгрес якнайшвидше схвалити допомогу Україні. Про це на брифінгу заявив радник з національної безпеки США Джейк Салліван, повідомляє УНН.

Деталі

Салліван нагадав, що Адміністрація президента США Джо Байдена представила Конгресу запит на фінансування Ізраїлю, України, Індо-Тихоокеанського регіону та кордону.

«Ми детально описали, що саме нам потрібно, включно з Україною… і нам потрібно отримати це якомога швидше», - зауважив радник з національної безпеки.

Він зазначив, що Адміністрація президента активно працює як із Палатою представників, так і з Сенатом, щоб забезпечити голоси і домогтися голосування. Зокрема, Салліван розказав, що щодня особисто розмовляє із членами обох палат, як демократами, так і республіканцями. «Ми схиляємося до того, щоб чітко заявити, що національну політику США щодо України має бути виконано», - наголосив радник.

«Національним інтересам Сполучених Штатів буде завдано серйозної шкоди, якщо ми не зможемо забезпечити і підтримувати фінансування Ізраїлю, України, Індо-Тихоокеанського регіону», - заявив Салліван.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Ціна буде вищою”, — Зеленський пояснив, чому Конгрес США зараз має підтримати надання допомоги Україні

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    росіяни вдарили "шахедами" по Нікополю: є загиблий та поранений

     • 53850 переглядiв

    Армія рф обстріляла село на Херсонщині, є поранений

     • 49952 переглядiв