ukenru
konflikt-u-meriyi-mikolayeva-aktivistiv-prityagnut-do-adminvidpovidalnosti

Конфлікт у мерії Миколаєва: активістів притягнуть до адмінвідповідальності

 • 9599 переглядiв

КИЇВ. 4 жовтня. УНН. У результаті інциденту, який стався сьогодні у сесійній залі Миколаївської міськради, двох активістів притягнули до адміністративної відповідальності за дрібне хуліганство. А стосовно депутата, який під час конфлікту дістав зброю, приймається рішення щодо дозволу на її носіння та зберігання. Про це повідомив відділ комунікації ГУНП у Миколаївській області, передає УНН.

"Двоє молодиків були доставлені до Центрального відділу поліції для встановлення їхніх осіб та з'ясування обставин інциденту. Ними виявились мешканці Миколаєва, обидва 19-ти років. Відносно правопорушників поліцейські склали адміністративні протоколи за ст. 173 КУпАП "Дрібне хуліганство", що тягне за собою накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб", – йдеться в повідомленні.

Крім того, правоохоронці прийматимуть рішення щодо дозволу на носіння та зберігання зброї депутатом міської ради.

Інформацію про подію зареєстрували у Журналі єдиного обліку. Вирішується питання щодо надання правової оцінки діям кожного з учасників конфлікту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Штовханина, кефір та зеленка: з'явилися нові подробиці стрілянини у міськраді Нікополя

Як розповіли в поліції, сьогодні під час чергової сесії міськради двоє активістів, перебуваючи у приміщенні сесійної зали, облили рідиною депутатів, їхні робочі місця, документацію та особисті речі.

"Правопорушників поліцейські вивели із сесійної зали до холу, де між одним із постраждалих депутатів та молодиком, що брав участь в інциденті, продовжилась сварка. У ході конфлікту депутат дістав зброю, попередньо, травматичної дії, та, демонструючи її присутнім, попередив про наміри у подальшому на такі події "реагувати по-іншому". Співробітники поліції змусили депутата опустити пістолет, та, щоб локалізувати конфлікт, вивели народного обранця з приміщення", – зазначили у ГУНП.

Нагадаємо, під час сьогоднішньої сесії мерії Миколаєва одного з депутатів облили нечистотами.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП