ukenru
komu-varto-riziknuti-a-komu-viyaviti-diplomatiyu-goroskop-na-tizhden-dlya-vsikh-znakiv-zodiaku

Кому варто ризикнути, а кому – виявити дипломатію: гороскоп на тиждень для всіх знаків Зодіаку

 • 7437699 переглядiв

КИЇВ. 29 січня. УНН. Наступний тиждень обіцяє бути плідним для більшості знаків зодіаку. Зірки віщують успіхи в бізнесі та творчості, але для цього Ракам доведеться ризикнути, а Левам – проявити дипломатію. Не варто забувати про здоров'я та відпочинок. Хочете знати, що доля приготувала саме для вашого знака зодіаку – читайте прогноз, який спеціально для читачів УНН підготувала професійний астролог Ксенія Базиленко.

ОВЕН

Насичений подіями тиждень і удача у всіх починаннях. Безліч важливих зустрічей, отримання довгоочікуваних документів, багато цікавої інформації. Хороший період для студентів і учнів овнів. Потрібно бути обережними з фінансовими операціями. На початку тижня остерігайтеся сварки з друзями.

ТІЛЕЦЬ

Тиждень може принести фінансовий прибуток, добре для власного бізнесу, великих покупок та інвестицій. 4-5 лютого не рекомендується приймати важливі рішення. До кінця тижня будь-яке перенапруження може призвести до поганого самопочуття. Присвятіть вихідні відпочинку, усамітненню, щоб набратися сил.

БЛИЗНЮКИ

Весь тиждень ви почуватиметеся бадьоро й активно зможете впроваджувати задумане в життя. Цей тиждень великої удачі для вас, особливо в починаннях. Знайдете підтримку друзів і однодумців. Але не варто займатися самокопанням, не ізолюйте себе. На початку тижня буде підйом, але наприкінці обов'язково відпочити.

РАК

Може бути велика активність на роботі. Там ви будите відчувати підтримку від колективу. Якоюсь мірою навіть доведеться ризикнути, щоб отримати бажаний успіх. Головне, будьте впевнені у своїх силах. Початок тижня буде на великому емоційному піднесенні, а ось наприкінці ви можете втратити багато сил, тому вам потрібен хороший відпочинок на вихідних.

ЛЕВ

Для вашого успіху цього тижня вам потрібно проявляти дипломатію і спиратися на своїх партнерів. Прекрасний період для роботи з іноземцями. Можливі далекі поїздки. Вільний час проводьте з друзями, саме вони зарядять вас енергією і гарним настроєм. Зверніть увагу на своє здоров'я до кінця тижня.

ДІВА

Тиждень принесе багато роботи. Не бійтеся ризикувати й ухвалювати сміливі рішення і тоді на вас чекає великий успіх і, можливо, підвищення. Будь-які проєкти будуть легко втілюватися в життя. Але не забувайте про відпочинок. Поїздки підуть вам на користь.

ТЕРЕЗИ

Час проявити свій терезівський талант - це делікатність і дипломатію по відношенню до інших і ви будете у великому виграші. Удача у стосунках з іноземцями і в далеких поїздках. Чудовий період для студентів і учнів. Але будьте обережні в любовних справах. Можуть бути сварки з коханими.

СКОРПІОН

Ви повністю будете занурені у свою роботу, що принесе Вам багато успіху. Добре експериментувати, ризикувати, бути сміливими. Варто бути обережними щодо рідних і коханих людей, не виносьте негативні емоції на них, інакше може бути скандал.

СТРІЛЕЦЬ

Вдалий тиждень для творчих стрільців, до вас прийде натхнення. Велика удача в коханні. Гарний час для одруження, народження дітей і для відпочинку. Намагайтеся контролювати свої слова, щоби не нашкодити самим собі. Будьте уважні на дорогах.

КОЗЕРІГ

Багато приємних домашніх справ та зустрічей із родичами на вас чекає цього тижня. А ваша робота дасть чудовий результат та матеріальну вигоду. Студентам-козерогам буде легко вчитися. Обережно у грошових операціях, щоб не було матеріальних втрат.

ВОДОЛІЙ

Яскравий період. Ваша енергія переходитиме через край, що може довести вас до емоційних вибухів, а бажання бути незалежним можуть призвести до великих конфліктів із оточенням. Не перестарайтеся і зараз не на часі різко змінювати все у вашому житті. Краще більше приділяти час навчанню та коханим людям. Саме в коханні на вас чекає велика удача.

РИБИ

Прекрасний період для усамітнення та духовних практик, ретритів, занять психологією. Остерігайтеся конфліктів, негативної інформації, це може серйозно нашкодити, не будьте занадто довірливі. У фінансовій великій успіх і прибуток. Можуть бути гарні покупки для дому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Свобода, духовне зростання та гучні викриття: що чекає на Україну та світ у 2023 році

Українські Національні Новини

Суспільство