ukenru
kompaniya-trident-acquisitions-corp-stvorena-ponomarovim-anonsuvala-vikhid-na-ipo

Компанія Trident Acquisitions Corp, створена Пономарьовим, анонсувала вихід на IPO

 • 16895 переглядiв

КИЇВ. 30 травня. УНН. Американська компанія "Trident Acquisitions Corp" оголосила про вихід на біржу, передає УНН з посиланням на CNBC.

"Trident Acquisitions Corp" - спеціальна компанія, створена для здійснення інвестицій шляхом злиття, обміну акціями, покупок активів, реорганізації чи інших форм бізнес-комбінацій, сьогодні оголосила про успішне розміщення юнітів за ціною 10,00 дол. за юніт на американській біржі NASDAQ", - йдеться в прес-релізі компанії.

Ринкова капіталізація компанії перевищила 218 млн дол.

У компанії очікують, що торгівля юнытами почнеться сьогодні, 30 травня 2018 року.

"Після того, як акції та ворранти почнуть торгуватися окремо, передбачається, що вони будуть позначені символами "TDAC" і "TDACW", відповідно", - йдеться в повідомленні.

Trident Acquisitions Corp має намір здійснювати інвестиції в сферу природних ресурсів, енергетики, а також видобутку нафти і газу.

"Зусилля Trident за визначенням перспективного цільового бізнесу не будуть обмежуватися конкретною галуззю чи географічним регіоном, хоча в компанії мають намір зосередити пошуки цільових підприємств на нафтогазових або інших компаніях, що займаються природними ресурсами в Східній Європі, або які зацікавлені в розширенні в Східній Європі", - уточнюється в релізі.

Відзначимо, що творцем Trident Acquisitions Corp є екс-депутат Держдуми РФ Ілля Пономарьов, в 2014 році вимушено покинув Росію.

Раніше, в коментарі українським ЗМІ, Пономарьов повідомив, що Trident Acquisitions має штаб-квартиру в Нью-Йорку і планує займатися інвестиціями, в тому числі, і в Україні.

Українські Національні Новини

Економіка