ukenru
kompaniya-svyatasha-prodala-u-svyatogirsk-avtovishku-za-2-2-mln-grn

Компанія Святаша продала у Святогірськ автовишку за 2,2 млн грн

 • 10278 переглядiв

КИЇВ. 7 травня. УНН. У січні цього року комунальне підприємство Святогірської міської ради "Сервіскомунбуд" придбало автомобіль з вишкою вартістю понад 2,2 млн грн. Закупівля проводилась через систему Prozorro, передає УНН.

Відповідно до протоколу розкриття, у закупівлі взяли участь 3 учасники: "ТОВ "Техкомплект", ТОВ "Завод підйомних машин та металоконструкцій" та ТОВ " Автокрай-Україна".

Найнижчу ціну у 1 млн 980 тис. грн запропонувало ТОВ "Техкомплект". Проте, замовник відхилив дану пропозицію як таку, що не відповідає технічним вимогам.

У свою чергу, пропозиція ТОВ "Завод підйомних машин та металоконструкцій" у 2 млн 195 тис. була відхилена як така, що не відповідає кваліфікаційним критеріям і технічним вимогам замовника.

Відтак, за результатами торгів, перемогу отримало ТОВ "Автокрай-Україна" із запропонованою вартістю у 2 млн 264 тис. грн.

Зазначимо, що дана компанія афілійована з народним депутатом групи "Відродження" Дмитром Святашем.

За результатами тендеру 1 лютого 2018 року між КП Святогірської міської ради "Сервіскомунбуд" та ТОВ "Автокрай-Україна" було укладено договір щодо купівлі-продажу товару. Відповідно до документу, компанія Святаша була зобов'язана передати у власність замовника автомобіль з вишкою TK-RM-AGP 14 K на базі шасі Renault Master протягом 60 днів з моменту підписання договору про закупівлю, але не пізніше 2 квітня поточного року.

Проте, з плином 60-денного терміну ТОВ "Автокрай-Україна" так і не поставила замовнику товар, паралельно продовживши термін поставки автовишки ще на 30 днів.

Нагадаємо, група компаній “АИС”, афілійована з екс-регіоналом Василем Поляковим та діючим нардепом від групи “Відродження” Дмитром Святашем продає в Україні заборонені російські автобуси.

Українські Національні Новини

Суспільство