ukenru
komitet-z-fizichnogo-vikhovannya-i-sportu-mon-ukrayini-napraviv-listi-pro-nedopuschennya-rosiyskikh-i-biloruskikh-sportsmeniv-do-mizhnarodnikh-zmagan

​Комітет з фізичного виховання і спорту МОН України направив листи про недопущення російських і білоруських спортсменів до міжнародних змагань

 • 1192205 переглядiв

КИЇВ. 2 лютого. УНН. Комітет з фізичного виховання і спорту Міністерства освіти та науки України направив листи про недопущення російських і білоруських спортсменів до міжнародних спортивних змагань, передає УНН з посиланням на сторінку у Telegram МОН.

Цитата

“Російські війська продовжують убивати і катувати мирне населення, дітей, запускати ракети по житлових будинках, нищити нашу інфраструктуру — лікарні, школи, стадіони і спортивні комплекси. Білорусь надає свою територію для тренування російських солдатів, для злетів російських бомбардувальників, для запуску ракет по мирних українських містах”, — йдеться у листах.

Деталі

Також голова Комітету з фізичного виховання і спорту МОН України Вадим Стеценко зазначив, що: “Спорт у руках диктаторів — це ще один інструмент, за допомогою якого вони (росіяни та білоруси) брешуть світові, поширюють шовіністичні ідеї”.

Він також попросив “усіма доступними методами сприяти, щоб заборона на участь російських і білоруських атлетів в учнівських і студентських спортивних змаганнях продовжувала діяти”.

Нагадаємо

Багаторазовий чемпіон світу Володимир Кличко закликав президента Міжнародного олімпійського комітету (МОК) Томаса Баха не допускати росію на Олімпіаду-2024.

Українські Національні Новини

Спорт