ukenru
komitet-vr-z-natsbezpeki-v-zakritomu-rezhimi-zaslukhaye-rezultati-viprobuvan-zasobiv-zvyazku-dlya-ato

Комітет ВР з нацбезпеки в закритому режимі заслухає результати випробувань засобів зв'язку для АТО

 • 10838 переглядiв

КИЇВ. 20 червня. УНН. Завтра на засіданні комітету з питань національної безпеки і оборони буде в закритому режимі заслухана інформація про проведення випробування засобів зв'язку для українських військових в зоні АТО. Про це журналістам заявив народний депутат, член парламентського комітету з питань нацбезпеки і оборони Іван Вінник, передає кореспондент УНН.

"У нас зараз відбулися чергові порівняльні випробування двох фаворитів відбору до Міністерства оборони турецької компанії Aselsan і ізраїльської компанії Elbit Systems. Ми заслухаємо в закритому режимі результати випробувань, заслухаємо цінові показники по цих напрямках і будемо вимагати від Міністерства оборони, Генерального штабу і уряду терміново визначатися і починати переоснащення української армії зв'язком", - сказав І.Вінник.

При цьому він висловив сумнів, що на завтрашньому засіданні комітету з питань національної безпеки і оборони буде обговорюватися питання щодо державної зради у діях Юлії Тимошенко під час підписання газового контракту 2009 року.

Нагадаємо, 7 червня комітет з питань національної безпеки і оборони віришив запросити на наступне засідання для заслуховування пояснень народного депутата — екс-прем’єр-міністра України Юлію Тимошенко щодо підписання “газового контракту” в 2009 році.

Українські Національні Новини

Політика