ukenru
komanduvannya-rf-prizupinyaye-vidpravku-novikh-vzhe-sformovanikh-pidrozdiliv-v-ukrayinu-genshtab

Командування рф призупиняє відправку нових, вже сформованих підрозділів в Україну – Генштаб

 • 161132 переглядiв

КИЇВ. 12 вересня. УНН. Військове командування російської федерації призупиняє відправку нових, вже сформованих підрозділів на територію України. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Цитата

«Військове командування російської федерації призупиняє відправку нових, вже сформованих, підрозділів на територію України. Поточна ситуація на театрі бойових дій і недовіра до вищого командування змусила велику кількість добровольців категорично відмовитись від перспективи служби в бойових умовах», - йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що на ситуацію впливає інформація про дійсну кількість загиблих, при цьому не враховуються втрати з числа приватних військових компаній та мобілізованих з тимчасово окупованих територій.

Генштаб зазначає, що ситуація погіршується через загальне ставлення до власних поранених. Зокрема, у російських шпиталях свідомо спрощуються діагнози та характер бойових травм, не надається час на реабілітацію, щоб швидше повернути військовослужбовців у зону бойових дій.

Доповнення

Українська розвідка повідомляла, що чергова ротація росіян складатиметься в основному з жителів Далекого Сходу рф та Камчатки, оскільки вони краще «адаптовані до життя в умовах низьких температур» і будуть «ефективніші в зимовий період».

Українські Національні Новини

Суспільство