komanduvach-os-poyasniv-scho-oznachaye-chervoniy-rezhim-u-zoni-provedennya-operatsiyi

Командувач ОС пояснив, що означає "червоний" режим у зоні проведення операції

 • 15675 переглядiв

КИЇВ. 12 червня. УНН. Тимчасові обмеження для населення на території проведення операції Об’єднаних сил можуть запроваджуватися для збереження життя громадян. Режим найвищого рівня – "Червоний". Про це в інтерв’ю  УНН розповів командувач Об’єднаних сил Сергій Наєв.

"Особливий порядок в певних районах або населених пунктах запроваджується за моїм рішенням для збереження життя і здоров’я громадян, або для проведення спеціальних заходів. Наприклад, під час активізації бойових дій у конкретному районі, або для переміщення підрозділів", - розповів Наєв.

Він наголосив, що обмеження можуть запроваджуватися тимчасово, допоки існує небезпека або необхідність блокування району.

"За таких умов оголошується режим "Червоний", за яким в’їзд-виїзд можуть здійснювати тільки особи та транспортні засоби Об'єднаних сил. Про видачу населенню будь-яких перепусток мова взагалі не йде. Під час оголошення "Жовтого" режиму лише посилюються заходи контролю за переміщенням громадян та транспортних засобів", - пояснив командувач.

Як повідомив командувач ОС, "Червоний" режим оголошували декілька разів в зв’язку з виконанням завдань за призначенням підрозділів ОС. Зокрема, йдеться про Авдіївку, КПВВ "Майорськ" та інші.

Нагадаємо, 30 квітня формат АТО на Донбасі змінився на операцію Об’єднаних сил.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У DW вибачились за "громадянську війну" на Донбасі

     • 9825 переглядiв

    Найбільше Україна продає Австрії фізкультурного обладнання

     • 10913 переглядiв

    На Закарпатті жінка через ревнощі вбила чоловіка сокирою

     • 12791 переглядiв

    Іноземна комісія провела аудит діяльності НАБУ – Ситник

     • 8458 переглядiв