komanduvach-obyednanikh-sil-zsu-rozpoviv-pro-posilennya-zakhistu-obyektiv-kritichnoyi-infrastrukturi

Командувач Об'єднаних Сил ЗСУ розповів про посилення захисту об’єктів критичної інфраструктури

 • 212014 переглядiв

КИЇВ. 24 липня. УНН. Командувач Об'єднаних Сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв розповів про посилення протиповітряної оборони на північному напрямку, що відбувається в межах тих ресурсів, які надають західні партнери, передає УНН.

Цитата

"Наша система протиповітряної оборони певною мірою залежить від міжнародної воєнно-технічної допомоги. Тож, ми підвищуємо рівень захищеності об’єктів критичної інфраструктури в межах тих ресурсів, які отримуємо", - зазначив генерал-лейтенант.

Деталі

За його словами, на даний час поступово відбувається посилення протиповітряної оборони на Сумському напрямку. Зокрема додатково задіяно кілька вогневих груп, які озброєні крупнокаліберними кулеметами з коліматорними та тепловізійними прицільними комплексами, аби працювати по повітряним цілям зокрема і вночі.

"Групи також устатковані прожекторними установками. Перебуваючи на одній з вогневих позицій, особисто спостерігав роботу екіпажів цих мобільних вогневих груп під час нападу ворожих безпілотників. Але щоб українське небо було більш захищеним, необхідна додаткова допомога від західних партнерів", - додав командувач Об'єднаних Сил ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Туреччина представила новий комплекс ППО - покращений аналог "Панциря"

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Неподалік від Полтави стався землетрус

     • 522950 переглядiв

    Колишнього одеського воєнкома Борисова затримали - ДБР

     • 2338957 переглядiв