ukenru
komanda-svitovogo-banku-priyide-do-ukrayini-konsultuvati-minosviti

Команда Світового банку приїде до України консультувати Міносвіти

 • 10476 переглядiв

КИЇВ. 10 лютого. УНН. Світовий банк надасть Міністерству освіти і науки України експертну допомогу для створення електронної освітньої платформи та налагодження державних закупівель, уже найближчим часом команда СБ приїде в Україну для потрібних МОН консультацій, передає УНН з посиланням на прес-службу відомства.

Як зазначається, представники Світового банку погодилися надати МОН експертну допомогу в проведенні держзакупівель електронних пристроїв, підручників, а також традиційної друкованої літератури, та з інших питань, що стосуватимуться запуску електронної освітньої платформи. 

"Вже найближчим часом в Україну має приїхати команда Світового банку для продовження потрібних МОН консультацій. Вони також готові підтримувати наші плани з запровадження цифрової освіти, допомогти з визначенням основних пріоритетів, над якими потрібно працювати для того, щоб проект впровадження електронної освітньої платформи був успішним", - додали у МОН.

Питання про можливе збільшення фінансової підтримки з боку Світового банку також зустріло розуміння, вказали у відомстві.

"Сторони домовилися, що детальніше це питання буде опрацьовано з очільником напряму Світового банку по Україні, після чого буде розглянуто можливість збільшення фінансової підтримки на наступний фінансовий рік", - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, Україна торік використала понад 117 млн дол. позик Світового банку.

Українські Національні Новини

Політика