komanda-bellingcat-rozsliduie-otruiennia-druzhyny-budanova

Грозєв і The Insider розслідують отруєння дружини Буданова

 • 38442 переглядiв

Журналісти-розслідувачі взялись за власне розслідування отруєння дружини очільника Головного управління розвідки Міноборони України Кирила Буданова – Маріанни. Формального спілкування з ГУР поки немає.

Журналісти-розслідувачі проведуть власне розслідування отруєння дружини очільника Головного управління розвідки Міноборони України Кирила Буданова – Маріанни.  Про це в коментарі Радіо.Свобода підтвердив розслідувач групи Bellingcat Христо Грозєв, передає УНН.

Грозєв зазначив, що будуть проводити власне розслідування спільно з командою The Insider (інтернет-видання, що спеціалізується на журналістських розслідуваннях, викритті фальшивих новин і перевірці фактів, засноване журналістом із росії Романом Доброхотовим, яке зареєстроване в Латвії).

Я і команда TheIns реально проводимо своє розслідування, але поки немає формального спілкування з ГУР

 - сказав Грозєв.

Контекст

Раніше про те, що команда журналістів-розслідувачів від Bellingcat взялася за справу отруєння Маріанни Буданової повідомив ексочільник ГУР у 2020-2021 роках Віталій Кондратюк.

ЗМІ з посиланням на джерела у правоохоронних структурах повідомляли, що дружину керівника Головного управління розвідки Кирила Буданова Маріанну отруїли важкими металами.

Згодом у ГУР підтвердили отруєння дружини Буданова та повідомили, що курс її лікування вже завершується.

Анна Мурашко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Грозєв і The Insider розслідують отруєння дружини Буданова

     • 38442 переглядiв