kolonizatoram-krimu-radimo-pochinati-pakuvati-rechi-irina-vereschuk

Колонізаторам Криму радимо починати пакувати речі – Верещук

 • 1071163 переглядiв

КИЇВ. 3 лютого. УНН. Процес реінтеграції півострова, який розпочнеться відразу після його звільнення, має два особливих питання, зауважила віцепрем’єр Ірина Верещук в ефірі національного телемарафону новин, передає УНН.

Деталі

Першим питанням віцепрем'єр-міністер — міністер з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук виділила таке: "Багато українських громадян, які зараз проживають в Криму, можуть підпасти під кримінальну статтю про колаборантство. Йдеться про тисячі людей. Як бути? Що з ними робити? В цьому контексті Крим відрізнятиметься від звільнених територій Харківщини або Херсонщини. Думати над цією проблематикою та починати її вирішувати треба вже зараз".

Другим питанням було наступне: "Що робити з тисячами російських громадян, які останнім часом незаконно заселяють наш Крим. Тобто, йдеться про колонізаторів, з якими напевно простіше. Ми радимо їм не зволікати та якнайшвидше покинути півострів".

Верещук зазначила про те, що після звільнення Криму "колонізаторам буде там некомфортно". Також віцепрем’єрка порадила окупантам "пакувати речі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Маріуполі окупанти знищують останній український мурал - радник мера

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Колонізаторам Криму радимо починати пакувати речі – Верещук

     • 1071163 переглядiв

    Ізраїльські війська вбили палестинця на Західному березі

     • 757747 переглядiв

    Мешканців Слов’янська закликали бути готовими до евакуації

     • 1942198 переглядiв

    Вчені розповіли, чи справді кава дає “заряд енергії”

     • 1953278 переглядiв