ukenru
kolivannya-na-valyutnomu-rinku-mozhut-mati-situativniy-kharakter-nbu

Коливання на валютному ринку можуть мати ситуативний характер - НБУ

 • 5836 переглядiв

КИЇВ. 20 грудня. УНН. Національний банк буде продовжувати підтримутаи стабільність на валютному ринку, а коливання, які можуть відбуватися, матимуть ситуативний характер. Про це сказав на брифінгу заступник голови Національного банку України Олег Чурій, передає кореспондент УНН.

"НБУ і надалі буде підтримувати стабільність на валютному ринку. Ми вважаємо, що ті коливання, які можуть відбуватися, будуть носити чисто ситуативний фактор. Вони не пов’язані з фундаментальними причинами. Ми поки не бачимо ніяких негативних впливів", - наголосив він.

За словами О.Чурія, Нацбанк оголосив аукціон на суму 50 млн дол., і були отримані заявки на суму 38 млн дол. Однак, уточнив він, всього було задоволено 62% заявок на загальну суму 28 млн дол.

Кабінет міністрів України на засіданні 18 грудня розглянув питання забезпечення стабільності у фінансовій системі країни. Беручи до уваги результати засідання Ради національної безпеки та оборони України, уряд підтримав пропозицію Національного банку та Ради фінансової стабільності про перехід ПАТ “ПриватБанк” у стовідсоткову державну власність.

Як повідомляв УНН, починаючи із 19 грудня, у ПриватБанку вводиться тимчасова адміністрація.

Українські Національні Новини

Економіка