ukenru
kokteyli-z-kultovikh-filmiv-i-serialiv-eksperti-prime-rozkrili-retsept-idealnikh-vikhidnikh

Коктейлі з культових фільмів і серіалів: експерти Prime розкрили рецепт ідеальних вихідних

 • 31136 переглядiв

КИЇВ. 16 січня. УНН. Перший за два роки снігопад вигнав дорослих і малечу надвір для того, щоб насолодитися справжньою зимою з санками, сніговиками та грою в сніжки. А після веселого вуличного дозвілля експерти горілчаного бренду Prime пропонують дорослим відпочити за переглядом культового серіалу або фільму, а для кращого заглиблення в атмосферу – приготувати найкращі коктейлі за їхніми мотивами. Тим паче, що найкращими та найпростішими рецептами вони поділились з УНН.

Яблучний мартіні "Еплтіні" з комедійного серіалу "Клініка" (Scrubs)

Улюблений коктейль головного героя – наївного та харизматичного медика, який за компанію з колегами постійно потрапляє у курйозні ситуації. Цікаво те, що попри назву "мартіні", самого вермуту Мартіні у складі коктейлю немає.

Інгредієнти:

- Горілка Prime - 90 мл

- Апельсиновий лікер (як правило, Куантро) – 30 мл

- Яблучний шнапс – 30 мл

- Яблучний сироп – за бажанням на свій смак

Приготування: охолоджуємо келих для мартіні льодом, а в цей час змішуємо у шейкері всі інгредієнти. Після цього переливаємо отриманий мікс у келих, прикрасивши за бажанням скибочкою яблука. Міцний напій з яскравим яблучним смаком готовий!

Коктейль "White Russian" з фільму "Великий Лебовські" (The Big Lebowski)

Фільм братів Коен "Великий Лебовські" визнаний одним із найкультовіших фільмів усіх часів. Улюблений коктейль головного героя - White Russian - входить в категорію дигестивів і, як правило, вживається після вечері для поліпшення травлення. Звісно, протагоніст не обмежується лише вечірніми годинами та за всю кінострічку випиває щонайменше дев'ять напоїв. А бармени взагалі вважають цей коктейль чи не єдиним, який можна спокійно пити з самого ранку.

Інгредієнти:

- Горілка Prime – 50 мл

- Кавовий лікер (як правило, Kahlua) – 25 мл

- Вершки 10% - 30 мл

Приготування: наповнюємо велику склянку льодом і наливаємо кавовий лікер, додаємо горілку, заливаємо вершками. Акуратно перемішуємо в келиху. Напій готовий!

Горілка з мартіні (горілкатіні) з культової саги про агента 007 Джеймса Бонда

Горілка з мартіні - справжня класика кінококтейлей. Брутальний горілкатіні - одна з візитних карток Джеймса Бонда (як і ліцензія на вбивство, а також манера представлятися "Бонд, Джеймс Бонд").

Інгредієнти:

- Солодкий вермут - 15 мл

- Горілка - 70 мл

- Оливка для прикрашання

Приготування: охолоджуємо келих для мартіні льодом, а в цей час в окрему склянку з льодом наливаємо горілку, трохи перемішуємо, доливаємо туди ж вермут, ще раз перемішуємо. Обережно переливаємо отриманий напій, притримуючи лід. Прикрасити парою оливок.

"Космополітен" з серіалу "Секс і місто"

Після новини про зйомки продовження культового серіалу про чотирьох подруг і Нью-Йорк, не буде зайвим його передивитися під келих улюбленого та дуже популярного коктейлю "Космополітен". Тим паче, що його приготування займає лічені хвилини.

Інгредієнти:

- Горілка Prime – 45 мл

- Апельсиновий лікер (як правило, Куантро) – 15 мл

- Журавлиновий сік - 30 мл

- Сік лайму - 7-8 мл

Приготування: в шейкер закидаємо лід, додаємо сік лайму, доливаємо горілку, журавлиновий сік і апельсиновий лікер. Все збиваємо. Переливаємо в попередньо охолоджений льодом келих для мартіні. Смачного!

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу