ukenru
kmda-u-stolitsi-snig-pribirayut-3-7-tis-pratsivnikiv-komunalnikh-sluzhb

КМДА: у столиці сніг прибирають 3,7 тис. працівників комунальних служб

 • 7632 переглядiв

КИЇВ. 22 січня. УНН. До снігоочисних робіт у Києві залучено 300 одиниць техніки та 3700 працівників комунальних служб. Про це заявив керівник Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Сергій Симонов під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

"Щодо прибирання снігу - ми щоденно моніторимо ситуацію. Зараз у нас залучено 300 одиниць техніки, разом по всьому місці у нас є в резерві 712 одиниць техніки, 3700 комунальників зараз прибирають сніг. В основному це – внутрішньоквартальні під'їзди-роз'їзди. З тої техніки, яку ми маємо, Укравтодор - це 377 одиниць техніки", - розповів С.Симонов.

Він також розповів про заходи з організації роботи дорожнього руху у місті.

"Ситуація нормальна, контрольована. У нас на базі "Укрдорсервісу" створено центр організації роботи дорожнього руху. В якому, у разі, якщо йдеться про ускладнення погодних умов, збираються представники різних служб – туди входять комунальні служби міста, туди входять представники від поліції та МНС (ДСНС - ред.), в нас є доступ до 6 тис. камер, які були створені і розповсюджені в місті Києві по програмі KyivSmartCity – ми можемо бачити найускладненіші ділянки, ми визначили для себе 23 найскладніші ділянки дороги, які ми постійно моніторимо", - зазначив керівник Департаменту транспортної інфраструктури.

Нагадаємо, у КМДА розповіли про зміни роботи громадського транспорту через святкові заходи.

Українські Національні Новини

Київ