ukenru
klychko-zaklykav-bihus-info-peredaty-pravookhorontsiam-detali-rozsliduvannia-shchodo-brahinskoho

Кличко закликав Bihus info передати правоохоронцям деталі розслідування щодо Брагінського

 • 63278 переглядiв

Мер Києва Віталій Кличко просить журналістів Bihus info передати інформацію про незадекларовані статки директора Київського метрополітену Віктора Брагінського, виявлені в їхньому розслідуванні, до правоохоронних органів для оперативного публічного розслідування.

Мер Києва Віталій Кличко попросив журналістів Bihus info передати інформацію щодо фактів, оприлюднених в розслідуванні стосовно Віктора Брагінського, в якому розповідається про його незадекларовані статки, правоохоронним та антикорупційним органам. Про це Кличко написав у своєму Telegram-каналі, передає УНН.

Прошу журналістів Bihus info передати інформацію щодо фактів, оприлюднених в розслідуванні стосовно Віктора Брагінського, правоохоронним та антикорупційним органам. А до правоохоронців звертаюся щодо оперативного і відкритого для громадськості розслідування інформації Bihus Info.

- написав Кличко в Telegram.

Доповнення

14 березня Bihus info випустив розслідування про розкрадання у столичному метро. Кличко тоді заявив, що Віктор Брагінський буде відсторонений від виконання обов'язків директора Київського метрополітену після того, як розслідування виявило розкрадання та незадекларовані активи його родини.

Наступного дня Брагінський написав заяву на звільнення.

На своїй сторінці в Facebook написав, що звільнився за особистим бажанням.

Через зрив термінів робіт: "Київський метрополітен" розірвав угоду про будівництво гілки метро на Виноградар26.12.23, 18:37 • [views_0]

Павло Башинський

Київ