klychko-ne-pryiniav-zhodnoho-kadrovoho-rishennia-pislia-trahedii-na-kanatnii-dorozi-u-stolytsi

Кличко не прийняв жодного кадрового рішення після трагедії на канатній дорозі у столиці

 • 13697 переглядiв

За дві доби мерія опублікувала декілька повідомлень щодо трагедії на своєму сайті, проте в жодному з них не йде мова про усунення від посад людей, відповідальних за функціонування «смертельного атракціону».

Рукотворна трагедія, яка спричинила смерть юнака у столиці на атракціоні - залишається без кадрових рішень з боку мерії Віталія Кличка, повідомляє УНН.

За дві доби мерія опублікувала декілька повідомлень щодо трагедії на своєму сайті, проте в жодному з них не йде мова про усунення від посад людей, відповідальних за функціонування "смертельного атракціону".

Із зазначеного на сайті, мерія розраховує на "справедливе та чесне розслідування", а також "сприяє слідчим діям" під час невідкладних слідчих дій правоохоронців, зокрема вилучення документів.

Втім, відомо, що замовником проєкту атракціону у 2020 році було комунальне підприємство "Плесо", яке підпорядковується напряму мерії Кличка. А департамент економіки та інвестицій Києва проводив конкурс з облаштування фатального атракціону. 

Контекст

Раніше УНН у ГУ ДСНС у Києві повідомили, що з Дніпра дістали тіло 20-річного хлопця, який вчора впав в річку з атракціону через обрив троса.

Додамо

Понад 140 посадовців Кличка отримали підозри у зловживаннях протягом 2023 - 2024 років. Проте мерія не визнає себе винною у розтраті коштів платників податків. Попри встановленні факти корупції посадовці залишаються на своїх місцях і продовжують свою діяльність.

Лілія Подоляк

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У Львові прощаються з Іриною Фаріон

     • 11379 переглядiв