ukenru
klub-rebrova-peremig-v-ukrayinskomu-derbi-chempionatu-ugorschini

Клуб Реброва переміг в українському дербі чемпіонату Угорщини

 • 17022 переглядiв

КИЇВ. 8 лютого. УНН. У 20-му турі чемпіонату Угорщини з футболу лідер турніру Ференцварош Сергія Реброва приймав "Фехервар", інформує УНН з посиланням на сайти клубів.

Деталі

Команда Сергія Реброва перемогла з рахунком 2:0 завдяки голам Узуні і Нгуєна. Українець Ігор Харатін провів на полі 86 хвилин у складі переможців та отримав жовту картку до свого пасиву. У стані суперника повний поєдинок відіграв інший українець Іван Петряк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двоє українців допомогли клубу Реброва обіграти збірну Естонії

Зазначимо, що даний виграш дозволив закріпити лідерство "Ференцварошу" і відірватися від найближчих переслідувачів на 16 очок. "МОЛ Фехевар" Івана Петряк знаходиться на третій позиції, маючи однакову кількість очок з "Пушкаш Академі", проте поступаючись за додатковими показниками.

Довідка

Сергій Ребров в якості тренера розпочинав роботу асистентом у молодіжному складі "Динамо" в 2009 році. Також був асистентом в збірній України та чотири сезони в "Динамо". З 2014 по 2017 роки очолював "Динамо", вигравши п'ять трофеїв. Далі сезон він працював в "Аль-Ахлі" із Саудівської Аравії, де виборов звання віце-чемпіона країни. З 2018 року він виступає в якості наставника "Ференцвароша" та привів клуб до двох чемпіонських титулів.

Українські Національні Новини

Спорт